Bouwkundige keuringen
 

U kunt het huis van uw dromen kopen. Alles erop en er aan en de mooiste locatie die u zich maar kan wensen. Dan blijkt na verloop van tijd dat er toch enkele zaken niet in de haak zijn. Deze ongemakken, welke u op hoge kosten kunnen jagen, had u kunnen voorkomen door vroegtijdig, voor de aankoop een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren. Deze inspectie is ook aan te bevelen als u uw huis wilt verkopen.
 

Met een garantiecertificaat kunt u kopers overtuigen van uw product. Bij een bouwkundige inspectie wordt primair gekeken naar constructieve zaken. Vochtproblemen onder vloeren, in muren en daken alsmede ongedierte in hout zijn aandachtspunten. Tevens wordt er ge´nspecteerd op de algehele installatie.

 

De keuring neemt ca. 1 a 2 uur in beslag. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het pand.
Aan de hand van een checklijst worden  de diverse onderdelen van uw pand beoordeeld. Er wordt een onderscheid gemaakt in bouwkundige gebreken, onderhoud, dan wel achterstallig onderhoud.  Na maximaal 3 dagen ontvangt u uw bouwkundige rapportage. De rapporten worden in duidelijke taal geschreven zonder verwarrende termen.

Met een herstelcalculatie aan het bouwkundig rapport toegevoegd heeft u direct een totaal overzicht van de kosten.


Dekema State te Jelsum

De kosten worden berekend middels een staffel gerelateerd aan de grootte van het pand. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.